Стани партньор

Стани партньор на DHL

В DHL Express България вярваме, че клиентът е сърцето на нашия бизнес. Затова за нас е важно не само да предоставяме отлични услуги, но и да добавяме стойност към тях. Нашата мисия е да осигуряваме на клиентите си лесен достъп до услуги и продукти, които свързват хората по света и подобряват качеството им на живот.

За да бъдем винаги близо до клиентите си, ние търсим доверени партньори, които да ни подкрепят в това. Ако имате бизнес, който желаете да разширите, ако желаете да осигурите допълнителен доход за Вас и Вашите служители, и ако искате да си партнирате с най-международната компания на света, Вие имате шанс да станете част от голямото семейство на DHL.

За целта е необходимо да ни изпратите повече подробности за Вашия бизнес на е-mail BG_RETAIL@dhl.com, като разкажете за:

  • дейността на бизнеса си

  • брой локации, както и тяхната площ

  • приблизителен брой посетители в обекта на дневна база

  • лице за контакт

Ще разгледаме внимателно всяко едно предложение и ще Ви върнем обратна връзка за всяка постъпила кандидатура.


НАСТОЯЩИ ПАРТНЬОРИЕКОНТ


С DHL Express и Еконт вече можете да достигнете до почти всяка точка на света за един ден! Новата услуга позволява да изпратите пратка до 25 кг от най-близкия офис на Еконт, а тя ще пристигне в повечето големи градове по света още на следващия работен ден.

Намерете най-удобния за Вас офис на Еконт тук: https://locator.dhl.com/bg

Вече може да върнете поръчките си от международни онлайн магазини с DHL Express от всеки офис на Еконт в цялата страна! Връщането на онлайн поръчки става по-лесно и удобно. Ако онлайн поръчката Ви има опция за връщане с DHL Express, то трябва предварително да принтирате товарителницата за връщане и да я приложите към оригиналната кутия. Заедно със стоката в нея, можете да я оставите във всеки офис на Eконт в цялата страна.


ЮЛЕК


Адрес: София, бул. Патриарх Евтимий 19A, телефон: +359 878 655 222


РЕСТОР


Адрес: София, бул. Гоце Делчев, блок 102, вход Д, телефон: +359 888 344 786


ГЛАВНО Б


Адрес: София, ул. Аксаков 7Б, телефон: +359 876 061 797