Актуални новини

София беше домакин на годишно събитие на DHL Express

На 7 и 14 май 2024 София беше домакин на годишното събитие на DHL Express, по време на което завърши програмата за обучение на служителите им и те получиха своите сертификати на официална церемония.

В рамките на събитието DHL Express имат традицията да подпомагат кауза и тази година, благодарение на DHL Express България, каузата беше - SOS Детски селища България.

Посещение на студенти от Техническия университет

На 18 и 25 април 2024, студенти от специалност Инженерна логистика от Технически Университет - София, катедра „Инженерна Логистика Подемно-Транспортна и Строителна Техника“, Машиностроителен Факултет, посетиха централния офис на DHL Express София.

Студентите имаха възможността да се запознаят с проектите и предизвикателства, пред които екипите на компанията се изправят ежедневно.

"С тениска на бала" 2024

За 11-та поредна година имаме възможността да бъдем част от прекрасната инициатива „С тениска на бала“, която доказва че доброто е сила.

През последните 10 години, като логистичен партньор на кампанията, ние изпратихме над 12 хиляди тениски в различни точки на страната, достигайки както големите градове, така и отдалечените местности. Но най-важното - помогнахме на над 280 абитуриенти в неравностойно положение.

"Капачки за бъдеще" 2024

На 14 април на площад "Александър Батенберг" се проведе благотворителната инициатива "Капачки за бъдещето". По време на кампанията успешно транспортирахме събраните капачки до точките за рециклиране.

Тази година инициативата "Капачки за бъдещето" се проведе с цел да помогне на 20 детски и родилни отделения по цялата страна.