DHL Express в България

ЛИДЕР В ОБЛАСТТА НА ДОСТАВКИТЕ

DHL Express България e лидер в областта на международните експресни доставки. Нашата непоколебима ангажираност към скорост, надеждност и прецизност е в основата на нашите впечатляващи постижения - от изключителния ни процент за навременни доставки до нашия постоянно разрастващ се клиентска база.


С помощта на нашия голям флот от превозни средства и отдаден екип, успяваме да транспортираме хиляди пратки ежедневно.

Нашата непоколебима ангажираност към скорост, надеждност и прецизност е в основата на нашите впечатляващи постижения - от изключителния ни процент за навременни доставки до нашия постоянно разрастващ се клиентска база.


ИСТОРИЯ ПО ГОДИНИ

DHL Express започва своята дейност в България през 90-те години на 20-ти век, като става пионер в сферата на международните експресни доставки. За изминалите десетилетия, DHL Express се утвърждава като надежден партньор за бизнеса и индивидуалните клиенти, предлагайки бързи и ефективни решения за доставкa.

DHL Express България e отличен като Топ работодател, благодарение на своята ангажираност към своите служители. DHL Express България не само гарантира изключително обслужване за своите клиенти, но също така насърчава благоприятна работна среда за своя екип, което я прави предпочитан избор за работодател.

DHL Express България се гордее с обширна мрежа от 18 офиса, разположени стратегически в ключови градове и региони на страната, включително в столицата София.НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС

30 години Юбилей DHL Express Bulgaria