Стратегии за Растеж: Герои на малките бизнеси

Развийте своя бизнес и достигнете до нови хоризонти. Изберете нашия екип от професионалисти, готови да Ви помогнат да направите първите стъпки към международния успех.

ТOП 3 СТЪПКИ ЗА ОПТИМИЗАЦИЯ И УСПЕХ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

За да подобрите и оптимизирате бизнеса си, започнете с анализ на текущите процеси и идентификация на слабите места. Внедрете ефективни технологии и софтуерни решения, които ще увеличат производителността и ще намалят оперативните Ви разходи.

КАЛЕНДАР НА СЪБИТИЯТА В СОФИЯ

Бъдете в течение с ключовите събития в София, свързани с бизнеса. Оптимизирайте стратегиите си, обогатете списъка с потенциалните си клиенти и партньори и участвайте в иновативни срещи, формиращи бъдещите Ви професионали успехи.

НАЙ-АКТУАЛНИТЕ НОВИНИ ОТ СВЕТА НА БИЗНЕСА!

Получете информацията и съветите, които са Ви необходими, за да се възползвате максимално от възможностите за международен бизнес.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРАТКИ ДО ВСЯКА ЧАСТ НА СВЕТА

Адриан Далси, Лари Хилблом и Робърт Лин, трима амбициозни предприемачи от Сан Франциско, основават DHL през 1969 г. Първоначално те транспортират митнически документи по въздух. Това значително намалява времето за митническо освобождаване на товарни пратки. Първите полети са основно между Сан Франциско и Хонолулу, но по-късно мрежата е разширена до всички краища на света. От 2013 г. насам DHL е световен пазарен лидер в областта на международните експресни доставки и логистиката.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ В НАД 220 ДЪРЖАВИ И ТЕРИТОРИИ ПО СВЕТА

DHL Express може да предложи решение за изпращане на времево-чувствителни пратки бързо и лесно. Ако имате пратка, която трябва спешно да се транспортира някъде по света, за предпочитане преди края на работния ден, изберете DHL Express, за да сте сигурни, че ще получите надеждна услуга с бързи транзитни времена. Каквото и да е предизвикателството, ние се заемаме с него. С екип от 350 000 страстни експерти ние разполагаме с идеалното логистично решение за вашата компания.

ГЛОБАЛНА МРЕЖА

Избирайки DHL Express, може да сте сигурни, че получавате надеждни услуги, проследяване на пратките и местно ноу-хау навсякъде по света. Когато използвате DHL Express, Вие избирате най-голямата международна логистична мрежа. Пратка до Далечния изток? До Латинска Америка? До Африка? Нашата глобална мрежа - с логистични хъбове в Лайпциг, Хонконг и Синсинати - осигурява бързи връзки с повече от 220 държави. Богатият ни опит в сферата на митническите услуги позволява Вашата пратка да бъде освободена бързо и надеждно.

Заедно към международния успех

Форма за контакт