Растеж в международен план

DHL в цял свят

Адриан Далси, Лари Хилблом и Робърт Лин, трима амбициозни предприемачи от Сан Франциско, основават DHL през 1969 г. Първоначално те транспортират митнически документи по въздух. Това значително намалява времето за митническо освобождаване на товарни пратки. Първите полети са основно между Сан Франциско и Хонолулу, но по-късно мрежата е разширена до всички краища на света. От 2013 г. насам DHL е световен пазарен лидер в областта на международните експресни доставки и логистиката.

Експресна доставка в над 220 държави и територии по света

DHL Express може да предложи решение за изпращане на времево-чувствителни пратки бързо и лесно. Ако имате пратка, която трябва спешно да се транспортира някъде по света, за предпочитане преди края на работния ден, изберете DHL Express, за да сте сигурни, че ще получите надеждна услуга с бързи транзитни времена.

Глобална мрежа

Избирайки DHL Express, може да сте сигурни, че получавате надеждни услуги, проследяване на пратките и местно ноу-хау навсякъде по света. Когато използвате DHL Express, Вие избирате най-голямата международна логистична мрежа. Пратка до Далечния изток? До Латинска Америка? До Африка? Нашата глобална мрежа - с логистични хъбове в Лайпциг, Хонконг и Синсинати - осигурява бързи връзки с повече от 220 държави. Богатият ни опит в сферата на митническите услуги позволява Вашата пратка да бъде освободена бързо и надеждно.

Нашата мрежа

Каквото и да е предизвикателството, ние се заемаме с него. С екип от 350 000 страстни експерти ние разполагаме с идеалното логистично решение за вашата компания.